KözösségFilofax gyűrűs kalendárium Butterfly Pocket

6 900 Ft + ÁFA
(8 763 Ft)
Méret
Pocket
  • Pocket
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

Lehet romantikusabb a nap annál, hogy mesébe illő, csodaszép pillangók kísérik a lépteit? A Butterfly a Filofaxok egyik legbájosabb és legérzelmesebb darabja, mely valamennyi hölgyet ábrándozásra késztet. Bőrhatású selymes tapintás, a legfinomabb pasztellszínek és egy csepp szentimentális eszencia a titka ennek a kecses terméknek. A rózsaszínben pompázó belső design pedig egyenes utat jelent a derűs, vidám gondolatok felébresztéséhez. Ha Ön is szebb színben szeretné látni a világot, akkor szerezze be mielőbb a Butterly Filofaxot! Meglátja, használatával lelke is a pillangók közé emelkedik.

Tartalom

A Butterfly Pocket Filofax gyűrűs kalendárium a következőket tartalmazza:

- Színes borító lap
- Magyar-angol-német nyelvű, heti tervező
- Magyar-angol-német nyelvű, havi tervező
- Múlt, jelen és jövő évi összesített naptárak
- Információs oldalak
- Elválasztó lap, átlátszó
- Nap jelölő, vonalzó
- Tennivalók
- Kontakt lista
- Jegyzetlapok vonalas, fehér színű
- Jegyzetlapok négyzethálós, fehér színű
- Jegyzetlapok üres, fehér színű
- Jegyzetlapok vonalas, kék színű
- Jegyzetlapok vonalas, zöld színű
- Jegyzetlapok vonalas, pink színű
- Elválasztó lapok, 1-6 regiszter
- Valamint, egy egyedülálló szolgáltatást - a Filofax regisztrációs lapot - mely a Filofax elvesztése esetén segít visszajuttatni a Filofaxot jogos tulajdonosához.

A Filofax teljes mértékben személyre szabható a további pótlapok és kiegészítők segítségével. Kérjük, tekintse meg a Kapcsolódó termékeket: a "Filofax jegyzetlapok", "Filofax pótlapok" és "Filofax kiegészítők" kategóriákat! Filofax tollat és mappát is választhat!

 

Kapcsolódó termékek

Funkciók:
Termékképek
Hasonló termékek 
A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.

Értékelések