KözösségFilofax gyűrűs kalendárium Luxe Mini Ében

14 900 Ft + ÁFA
(18 923 Ft)
Méret
Mini
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

Minőségi, gyíkbőr mintával készült Luxe Mini Ében Filofax gyűrűs kalendárium, a 20-as évek bőr termékei által inspirált designnal. Egy kivételesen szép Filofax gyűrűs kalendárium Önnek. A Mini méret pénztárca funkcióval rendelkezik. Méret: 91×120×26 mm.

Tartalom

Luxe Mini Ében Filofax gyűrűs kalendárium a következőket tartalmazza:

- 1 hét / 2 oldal, heti tervező
- Összesített naptárak
- Információs oldalak
- Nap jelölő, vonalzó barna
- Tennivalók
- Jegyzetlapok vonalas, krém színű
- Jegyzetlapok üres, krém színű
- Telefonregiszter betétlapok
- Telefonregiszter A-Z index
- Valamint, egy egyedülálló szolgáltatást - a Filofax gyűrűs kalendárium regisztrációs lapot - mely a Filofax gyűrűs kalendárium elvesztése esetén segít visszajuttatni a Filofax gyűrűs kalendáriumot jogos tulajdonosához.

A Filofax gyűrűs kalendárium teljes mértékben személyre szabható a további pótlapok és kiegészítők segítségével. Kérjük, tekintse meg a Kapcsolódó termékeket: a "Filofax gyűrűs kalendárium jegyzetlapok", "Filofax gyűrűs kalendárium pótlapok" és "Filofax gyűrűs kalendárium kiegészítők" kategóriákat! Filofax tollat és mappát is választhat!
 

Kapcsolódó termékek

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.

Értékelések