KözösségFilofax gyűrűs kalendárium Osterley Pocket Barna

24 900 Ft + ÁFA
(31 623 Ft)
Méret
Pocket
  • Pocket
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

Tűnjön ki a tömegből az Osterley Filofax gyűrűs kalendáriummal! Luxus minőségű, krokodilbőr-mintázatú olasz borjúbőr borító, kézi kidolgozású, két-tónusú felülettel. Speciális kialakítású belső, mely mind üzleti, mind szabadidős célokra kiváló. A Pocket méret pénztárca funkcióval rendelkezik. Méret: 116×140×30 mm.
 

Tartalom

Az Osterley Pocket Barna Filofax gyűrűs kalendárium a következőket tartalmazza:

- Magyar-angol-német nyelvű, heti tervező
- Magyar-angol-német nyelvű, havi tervező
- Múlt, jelen és jövő évi összesített naptárak
- Információs oldalak
- Nap jelölő, vonalzó barna
- Tennivalók
- Elválasztó lapok, 5 regiszter
- Jegyzetlapok vonalas, krém színű
- Telefonregiszter betétlapok
- Telefonregiszter A-Z index
- Valamint, egy egyedülálló szolgáltatást - a Filofax gyűrűs kalendárium regisztrációs lapot - mely a Filofax gyűrűs kalendárium elvesztése esetén segít visszajuttatni a Filofax gyűrűs kalendáriumot jogos tulajdonosához.

A Filofax gyűrűs kalendárium teljes mértékben személyre szabható a további pótlapok és kiegészítők segítségével. Kérjük, tekintse meg a Kapcsolódó termékeket: a "Filofax gyűrűs kalendárium jegyzetlapok", "Filofax gyűrűs kalendárium pótlapok" és "Filofax gyűrűs kalendárium kiegészítők" kategóriákat! Filofax tollat és mappát is választhat!

Kapcsolódó termékek

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.

Értékelések