KözösségFilofax gyűrűs kalendárium Swift Pocket Zsálya

6 900 Ft + ÁFA
(8 763 Ft)
Méret
Pocket
  • Pocket
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

Üde színfolt a kínálatban a Swift Filofax gyűrűs kalendárium, mely egyedi grafikával nyomott vászon borítóval készül. A speciálisan kialakított záródás, a helyes kis gombbal teszi különlegessé ezt a hölgyek számára nélkülözhetetlen kiegészítőt. Méret: 116×147×35 mm.

Tartalom

A Swift Pocket Zsálya Filofax gyűrűs kalendárium a következőket tartalmazza:

- Magyar-angol-német nyelvű, heti tervező
- Magyar-angol-német nyelvű, havi tervező
- Múlt, jelen és jövő évi összesített naptárak
- Információs oldalak
- Nap jelölő, vonalzó átlátszó
- Tennivalók
- Elválasztó lapok, 6 regiszter
- Jegyzetlapok vonalas, színes
- Telefonregiszter A-Z index
- Telefonregiszter betétlapok
- Boríték
- Jegyzettömb, vonalas, fehér
- Valamint, egy egyedülálló szolgáltatást - a Filofax gyűrűs kalendárium regisztrációs lapot - mely a Filofax gyűrűs kalendárium elvesztése esetén segít visszajuttatni a Filofax gyűrűs kalendáriumot jogos tulajdonosához.

A Filofax gyűrűs kalendárium teljes mértékben személyre szabható a további pótlapok és kiegészítők segítségével. Kérjük, tekintse meg a Kapcsolódó termékeket valamint a "Filofax gyűrűs kalendárium jegyzetlapok", "Filofax gyűrűs kalendárium pótlapok" és "Filofax gyűrűs kalendárium kiegészítők" kategóriákat! Filofax tollat és mappát is választhat!

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.

Értékelések