KözösségFilofax Tárgyalás tervező A5 Fehér

1 190 Ft + ÁFA
(1 511 Ft)
Méret
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

A Filofax tárgyalás tervező pótlap nagy segítség a hatékony és eredményes tárgyalások lefolytatásához. A megbeszéléseket megtervezheti, a felmerült feladatokat nyilvántarthatja a kétoldalas pótlap segítségével.

Ne feledje: az időgazdálkodás és a szervezett élet a kulcs a sikerhez! A Filofax naptárbetétek, pótlapok és kiegészítők széles választéka ebben segít Önnek.

Tippek, javaslatok a Filofax tárgyalás tervező lapok használatához:

- Tervezze meg tárgyalásait részletesen, majd kövesse nyomon az eredményeket, feladatokat a Filofax pótlapok segítségével. Amennyiben több jegyzetet kíván készíteni, használja a Filofax jegyzetlapokat.

Egyéb tippek:

- Vonalas, négyzethálós és üres jegyzetlapokat is rendelhet. Kérjük, tekintse meg a Filofax Jegyzetlapok menüpontot!
- A jegyzetlapokat a gyűrűs rendszer segítségével az Ön igénye szerint rendszerezheti, akár a naptárbetét oldalai közé is fűzheti, így időpontok szerint is visszakeresheti.
- A Filofax Regiszterek, elválasztó lapok segítségével a jegyzetlapokat témánként is rendezheti. Kérjük, tekintse meg a Filofax Pótlapok menüpontot!
- A teleírt és már nem szükséges jegyzetlapokat a Filofax tároló, iratgyűjtőkbe fűzve tárolhatja és bármikor visszakeresheti. Kérjük, tekintse meg a Filofax Kiegészítők menüpontot!
- Filofax jegyzettömböt is rendelhet, melyek a jegyzettömb tartóval rendelkező Filofaxok borítójába vagy a gyűrűkbe fűzhető. Kérjük, tekintse meg a Filofax Jegyzettömbök menüpontot!

 

Tartalom

A csomag 25 kétoldalas tárgyalás tervező lapot tartalmaz, melyre a következőket jegyezheti fel:

- Megbeszélés megnevezése
- Megbeszélés időpontja
- Megbeszélés kezdete és vége
- Megbeszélés célja
- Résztvevők
- Napirend
- Jegyzetek
- Feladatok határidővel és felelőssel
 

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.

Értékelések