KözösségFilofax gyűrűs kalendárium Willow Pocket

6 900 Ft + ÁFA
(8 763 Ft)
Méret
Pocket
  • Pocket
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

A leggyönyörűbb pasztellszínekben pompázik az új Filofax Willow gyűrűs kalendárium, mely nem csak szerényen üde, finoman nőies megjelenésének, hanem hihetetlenül selymes, puha borítóanyag tapintásának köszönhetően is a legvonzóbb, leglágyabb Filofax gyűrűs kalendáriumok egyike.  

Ajánljuk a legszebb női korban tündöklő hölgyeknek, szárnypróbálgató tiniknek, ábrándozó realistáknak, vagy örök romantikusoknak - egyszóval valamennyi hölgynek. Willow - egy igazi csajos darab, mely nem hiányozhat az Ön kelléktárából sem!

Tartalom

A Willow Pocket Filofax gyűrűs kalendárium a következőket tartalmazza:

- Színes borító lap
- Magyar-angol-német nyelvű, heti tervező
- Magyar-angol-német nyelvű, havi tervező
- Múlt, jelen és jövő évi összesített naptárak
- Információs oldalak
- Elválasztó lap, átlátszó
- Nap jelölő, vonalzó átlátszó
- Tennivalók
- Jegyzetlapok vonalas, fehér színű
- Jegyzetlapok négyzethálós, fehér színű
- Jegyzetlapok üres, fehér színű
- Jegyzetlapok vonalas, kék színű
- Jegyzetlapok vonalas, zöld színű
- Jegyzetlapok vonalas, pink színű
- Elválasztó lapok, színes, 1-6 regiszter
- Órarend
- Boríték
- Valamint, egy egyedülálló szolgáltatást - a Filofax regisztrációs lapot - mely a Filofax elvesztése esetén segít visszajuttatni a Filofaxot jogos tulajdonosához.

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.

Értékelések