Közösség

Filofax Pénzügyi tervező Pocket Fehér

570 Ft + ÁFA
(724 Ft)

A Filofax Pénzügyi tervező pótlap nagy segítség a bevételek és kiadások tervezéséhez és nyomonkövetéséhez. Pénzügyi tételeit nyilvántarthatja, így mindig naprakész lehet pénzügyeit illetően. A felső rubrika használatával akár témák szerinti csoportosításban (üzlet, magán, egyéb) is készíthet nyilvántartást.

Ne feledje: az időgazdálkodás és a szervezett élet a kulcs a sikerhez! A Filofax naptárbetétek, pótlapok és kiegészítők széles választéka ebben segít Önnek.

Tippek, javaslatok a Filofax pénzügyi tervező lapok használatához:

- Tervezze meg bevételeit és kiadásait részletesen, majd kövesse nyomon az eredményeket a Filofax pótlapok segítségével. Amennyiben a nyilvántartáshoz jegyzeteket kíván készíteni, használja a Filofax jegyzetlapokat.

Egyéb tippek:

- Vonalas, négyzethálós és üres jegyzetlapokat is rendelhet. Kérjük, tekintse meg a Filofax Jegyzetlapok menüpontot!
- A jegyzetlapokat a gyűrűs rendszer segítségével az Ön igénye szerint rendszerezheti, akár a naptárbetét oldalai közé is fűzheti, így időpontok szerint is visszakeresheti.
- A Filofax Regiszterek, elválasztó lapok segítségével a jegyzetlapokat témánként is rendezheti. Kérjük, tekintse meg a Filofax Pótlapok menüpontot!
- A teleírt és már nem szükséges jegyzetlapokat a Filofax tároló, iratgyűjtőkbe fűzve tárolhatja és bármikor visszakeresheti. Kérjük, tekintse meg a Filofax Kiegészítők menüpontot!
- Filofax jegyzettömböt is rendelhet, melyek a jegyzettömb tartóval rendelkező Filofaxok borítójába vagy a gyűrűkbe fűzhető. Kérjük, tekintse meg a Filofax Jegyzettömbök menüpontot!

 

Termékképek