Közösség

Dayliner plakátnaptár piros fólia csomagolás

390 Ft + ÁFA
(495 Ft)

Termékinfo

Termék leírás

FIGYELEM! PLAKÁTNAPTÁR KISZÁLLÍTÁS ESETÉN FELSZÁMÍTÁSRA KERÜL A PLAKÁTNAPTÁR KARTON CSOMAGOLÁS (+150 FORINT) ÉS CSAK KÜLÖN CSOMAGKÉNT (+1270 FORINT) TUDJUK FELADNI A GLS ÚJ SZABÁLYAI SZERINT. EZ A PLUSZ KÖLTSÉG AZ AUTOMATIKUS VISSZAIGAZOLÁSON ÉS A KIJELENTKEZÉSKOR NEM LÁTSZIK, UTÓLAG KERÜL FELSZÁMÍTÁSRA.

 

Éves tervező plakátnaptár, az egész év áttekintéséhez, rövid- és hosszútávú tervezéshez. Kiválóan alkalmas szabadságok, kiállítások és projektek nyomon követésére. Névnapokkal, magyar ünnepekkel, holdállás jelöléssel és munkanaptár jelölésekkel (pihenőnap / ledolgozott munkanap) készül, átlátszó fólia csomagolásban. A naptárba bejegyzéseket is írhat.

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.