Közösség

Filofax Calipso Personal Compact Narancs

9 300 Ft + ÁFA
(11 811 Ft)
Méret
Personal Compact
  • Personal Compact
  • A5
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

Vidám, örömteli megjelenésével azonnal Calipso hangulatot teremt, forró táncra csábít. A Filofax Calipso gyűrűs kalendárium életteli, feltűnő színei vérpezsdítő hangulatba hozzák Önt is. Mutatós, enyhén strukturált mintázatú, minőségi bőrből készült borítója rögvest kézbevételre sarkall. Az ízlésesen ívelt, eltérő mintázatú záródás és a jól kihasználható, esztétikus belső kialakítás csak még vonzóbbá teszi. Járja át Önt is a karibi életérzés, vigyen vidámságot napjaiba a Filofax Calipso gyűrűs kalendáriummal!

Tartalom

A Calipso Compact Narancs Filofax gyűrűs kalendárium a következőket tartalmazza:

- Színes borító lap
- Magyar-angol-német nyelvű, heti tervező
- Magyar-angol-német nyelvű, havi tervező
- Múlt, jelen és jövő évi összesített naptárak
- Információs oldalak
- Elválasztó lap, átlátszó
- Nap jelölő, vonalzó átlátszó
- Tennivalók
- Jegyzetlapok vonalas, fehér színű
- Jegyzetlapok négyzethálós, fehér színű
- Jegyzetlapok üres, fehér színű
- Jegyzetlapok vonalas, kék színű
- Jegyzetlapok vonalas, zöld színű
- Jegyzetlapok vonalas, pink színű
- Elválasztó lapok, színes, 1-6 regiszter
- Kontakt lista


A Filofax gyűrűs kalendárium teljes mértékben személyre szabható a további pótlapok és kiegészítők segítségével. Kérjük, tekintse meg a Kapcsolódó termékeket: a "Filofax gyűrűs kalendárium jegyzetlapok", "Filofax gyűrűs kalendárium pótlapok" és "Filofax gyűrűs kalendárium kiegészítők" kategóriákat! Filofax tollat és mappát is választhat!

 

Kapcsolódó termékek

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.