Közösség

Filofax Classic Mini Csokoládé

9 540 Ft + ÁFA
(12 116 Ft)
Méret
Mini
  • Mini
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

A Filofax Classic Mini Csokoládé egy időtálló, klasszikus design. Sima felületű, olasz bőr, egyedi kialakítású kontrasztos varrással. Klasszikus és divatos színekben kapható. Méret: 95×120×36 mm.
 

Tartalom

A Classic Mini Csokoládé Filofax gyűrűs kalendárium a következőket tartalmazza:

- 1 hét / 2 oldal, heti tervező
- Összesített naptárak
- Információs oldalak
- Jegyzetlapok vonalas, fehér színű
- Telefonregiszter betétlapok
- Telefonregiszter A-Z index


A Filofax gyűrűs kalendárium teljes mértékben személyre szabható a további pótlapok és kiegészítők segítségével. Kérjük, tekintse meg a Kapcsolódó termékeket: a "Filofax gyűrűs kalendárium jegyzetlapok", "Filofax gyűrűs kalendárium pótlapok" és "Filofax gyűrűs kalendárium kiegészítők" kategóriákat! Filofax tollat és mappát is választhat!

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.