Közösség

Filofax Pénzügyi tervező Mini Fehér

470 Ft + ÁFA
(597 Ft)
Méret
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

A Filofax Pénzügyi tervező pótlap nagy segítség a bevételek és kiadások tervezéséhez és nyomonkövetéséhez. Pénzügyi tételeit nyilvántarthatja, így mindig naprakész lehet pénzügyeit illetően. A felső rubrika használatával akár témák szerinti csoportosításban (üzlet, magán, egyéb) is készíthet nyilvántartást.

Ne feledje: az időgazdálkodás és a szervezett élet a kulcs a sikerhez! A Filofax naptárbetétek, pótlapok és kiegészítők széles választéka ebben segít Önnek.

Tippek, javaslatok a Filofax pénzügyi tervező lapok használatához:

- Tervezze meg bevételeit és kiadásait részletesen, majd kövesse nyomon az eredményeket a Filofax pótlapok segítségével. Amennyiben a nyilvántartáshoz jegyzeteket kíván készíteni, használja a Filofax jegyzetlapokat.

Egyéb tippek:

- Vonalas, négyzethálós és üres jegyzetlapokat is rendelhet. Kérjük, tekintse meg a Filofax Jegyzetlapok menüpontot!
- A jegyzetlapokat a gyűrűs rendszer segítségével az Ön igénye szerint rendszerezheti, akár a naptárbetét oldalai közé is fűzheti, így időpontok szerint is visszakeresheti.
- A Filofax Regiszterek, elválasztó lapok segítségével a jegyzetlapokat témánként is rendezheti. Kérjük, tekintse meg a Filofax Pótlapok menüpontot!
- A teleírt és már nem szükséges jegyzetlapokat a Filofax tároló, iratgyűjtőkbe fűzve tárolhatja és bármikor visszakeresheti. Kérjük, tekintse meg a Filofax Kiegészítők menüpontot!
- Filofax jegyzettömböt is rendelhet, melyek a jegyzettömb tartóval rendelkező Filofaxok borítójába vagy a gyűrűkbe fűzhető. Kérjük, tekintse meg a Filofax Jegyzettömbök menüpontot!

 

Tartalom

A csomag 20 lap (40 oldal) pénzügyi tervezőt tartalmaz.

Rögzíthető tételek:

- Kategória
- Dátum
- Leírás
- Fizetés módja
- Összeg
- Egyenleg

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.